Vacatures thematische netwerken

datum: 30 april 2021 00:00
 • Wonen 
 • Young professionals 
 • Migratie en integratie
 • Senioren in de samenleving

Wonen:

Stuur een mail naar Valentijn, de secretaris van het netwerk (secretaris@wonen.nl) voor meer informatie.

 

Young Professionals:

 

Beste Young Professionals,Het bestuur van het VVD Young Professional netwerk zoekt versterking! Het huidige bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden die een bijdrage willen leveren aan het netwerk.

 

Het bestuur van VVD Young Professional bestaat uit Rutger de Ridder (voorzitter), Felicitas van Alphen (secretaris), Tomas Friedhoff en Adriaan Bakker. Het bestuur bedenkt en organiseert activiteiten gericht op Young Professionals binnen de VVD. Denk aan de recente evenementen over de Amerikaanse verkiezingen, het jaarlijkse Young Leadership diner, bedrijfsbezoeken en de vele andere activiteiten gericht op het verbinden, informeren en trainen van VVD’ers in de leeftijdsgroep van 20 tot 35 jaar.

 

Het bestuur zoekt iemand die:
– Energiek is en tijd vrij wil maken om activiteiten te organiseren;
– Bekend is met het netwerk en het netwerk een warm hart toedraagt;
– Creativiteit als een tweede natuur ziet en dus buiten de gebaande paden durft te treden;
– Een eigen netwerk heeft van interessante sprekers of bedrijven die een toevoeging kunnen zijn voor het netwerk.

 

Daarnaast zou het bestuur het een pré vinden als iemand goed overweg kan met sociale media, ledenbinding en ledenwerving.

 

Heb je interesse en wil je solliciteren, mail dan je CV en een korte motivatie naar secretaris@youngprofessional.vvd.nl. Eventuele vragen kan je ook naar dit e-mailadres sturen. De sollicitatietermijn sluit op 1 februari 2021.

 

Met vriendelijke groet,

Rutger, Felicitas, Tomas en Adriaan.

 

Migratie en Integratie:

 

HET JONGE NETWERK MIGRATIE & INTEGRATIE ZOEKT BESTUURSLID COMMUNICATIE

 

Over het netwerk Migratie & Integratie

 

Het netwerk Migratie & Integratie is een relatief nieuw netwerk binnen de VVD met een focus op migratie, integratie en inburgering. Een breed netwerk dat zowel nationale als internationale thema’s op de agenda heeft. Het netwerk is gestart in 2020 en heeft wegens COVID-19 nog geen fysieke events kunnen organiseren. We zoeken dan ook twee nieuwe bestuursleden die gaan helpen een hybride agenda op te zetten.

 

Waar we naar op zoek zijn

 • Je hebt interesse voor de onderwerpen die het netwerk op de agenda heeft staan.
 • Je wilt je concreet inzetten voor het netwerk, zowel inhoudelijk als uitvoerend.
 • Je bent lid van de VVD.
 • We zouden ons team graag uitbreiden met ervaringsdeskundigen uit het werkveld.
 • Je bent innovatief, creatief en een goede netwerker.
 • Je kan voldoende tijd maken om je bestuurstaken goed en professioneel in te vullen.
 • We vergaderen éénmaal per vier weken. Onze ambitie is om minimaal elke 3 maanden een activiteit te organiseren, los van activiteiten rondom verkiezingen.

 

Bestuurslid Communicatie

 • Je hebt uitgesproken ideeën over het betrokken houden van de leden van ons netwerk bij de onderwerpen die spelen of gaan spelen.
 • Je zult je focussen op het oprichten van social mediakanalen en het beheren van de nieuwsbrief.
 • Samen met de rest van het bestuur denken we na over activiteiten, debatten, lezingen en events.

 

Interesse?

Meer informatie over de functies kun je verkrijgen bij Alyssa Voorwald (Secretaris, voorwald@vvdleiden.nl, 0636145475) of bij Claire Martens (Voorzitter, c.martens@vvdamsterdam.nl, 06-47022556). Bij interesse graag je motivatie en (relevant) CV emailen naar secretaris@migratie.vvd.nl!

 

Senioren in de Samenleving:

 

Het Thematisch Netwerk Senioren in de Samenleving werkt actief aan het versterken van de belangen van haar leden. We doen dit door het organiseren van meetings, het uitgeven van een maandelijkse nieuwsflits, het uitwerken van notities over een specifiek thema zoals een handreiking voor raadsleden of over wonen. Verder voeren wij het gesprek met Kamerleden om de belangen van senioren over het voetlicht te brengen.

 

Daarnaast is voor ons het onderlinge contact tussen onze leden van cruciaal belang.

 

Het bestuur van het TN SiS bestaat uit drie leden. Voorzitter is Minie Walma – Schreur, Bakir Lashkari doet de PR en communicatie en secretaris is Franca Kerstens.

 

Om alle taken en onze ambities ook in de toekomst te kunnen blijven doen zoekt het bestuur ondersteuning. Wil je ons helpen om berichten naar leden te sturen, nieuwsflitsen redigeren, meetings mee helpen organiseren en meehelpen met ander voorkomende taken dan willen we graag met je in gesprek gaan.

 

Het TN SiS richt zich op senioren vanaf 50 jaar, we hebben een zeer diverse groep leden. Van werkenden tot gepensioneerden en alles daartussen. Een hele actieve club. Kun je werken met Word, Excel, Zoom, Facebook, vind je het leuk om ons te helpen mail dan naar tnseniorenindesamenleving@gmail.com en we nemen snel contact met je op.

 

location-map
Kan ik u misschien ergens mee helpen?